-Med denne avtalen får vi ekstra hender og bedre service i Nord-Norge, sier Håvard Nybø, Vice President Service i MMC First Process.

Gjennom samarbeidet med Proff Kulde kan MMC First Process yte raskere og bedre hjelp både til kunder som er lokalisert i Nord-Norge og til båter som er innom nordnorske havner for mannskapsskifter, levering og serviceopphold.
 -Nå er vi på flere steder enn før og nærmere det som skjer. Det betyr at vi kan gi både bedre og raskere hjelp, sier Nybø.

MMC First Process leverer fiskehåndteringsutstyr til båter og landanlegg. Proff Kulde driver servicearbeid og bygger ikke samme type utstyr som MMC First Process.
  -Vi er bedrifter som utfyller hverandre, forteller serviceleder i Proff Kulde, Thomas Sjøstrand.

Fruktbart for alle
MMC First Process ble oppfordret av en kunde om å ta kontakt med Proff Kulde med tanke på samarbeid. Forhandlingene startet i fjor høst og nå er kontrakt om samarbeidet inngått.

Proff Kulde har geografisk nærhet og løsningsorienterte medarbeider som også har erfaring med arbeid på MMC First Process utstyr fra tidligere. MMC First Process sørger for deler og leveranser. Og teknisk dokumentasjon og sikkerhet blir ivaretatt som før.

  -Vi har mange kunder i Nord-Norge, både landanlegg og båter, i tillegg er det alle båtene som er i området i forbindelse med driften. Nå kan vi nå dem på en mye bedre måte enn før, sier Håvard Nybø.

Også Thomas Sjøstrand er positiv til avtalen og gleder seg over mulighetene dette gir.
  -Vi har allerede fått mange forespørsler og leter nå etter nye folk som kan være med på laget hos oss. Dette samarbeidet tror jeg blir fruktbart for begge firmaene – og ikke minst for kundene.  

På bildet: Håvard Nybø Foto: Runar Risvik, Bra Reklame AS