Håvard er utdannet siviløkonom med spesialisering i Finans. Han har tidligere erfaring som revisor i firmaet Ernst & Young og prosjekt-controller / regnskapssjef i Marin Teknikk AS. Håvard startet som Controller i MMC First Process desember 2016 og ble Finance Manager i januar 2018. I rollen som CFO / COO vil han ha ansvar for økonomi og finans, strategioppfølging, oppfølging av drift og organisasjons- og forretningsutvikling på tvers av lokasjonene i selskapet.

 

Fremtid og utvikling Administrerende direktør Petter Leon Fauske sier at dette er en viktig brikke i den langsiktige satsningen som bedriften er i.

  • Vi er den mest komplette systemleverandøren i bransjen og skal bli en «complete game changer». For at vi skal lykkes med strategien vil jeg ha sterkt fokus på markedet og utvikling av unike systemløsninger som tilfører merverdi til kundene våre. Til det trenger jeg avlastning på oppfølgingen av den daglige driften og gjennomføringen av den vedtatte strategien. Håvard er svært kunnskapsrik, er strukturert og veldig operativ. Han utfyller meg og vi blir et godt team. Sammen med resten av det kompetente teamet i MMC First Process blir vi dynamitt, sier Petter Leon selvsikkert.

Gunnar Larsen fra Havyard Group ASA, har siste året bistått som COO og SVP Sales & Market i MMC First Process, og nå overleverer han COO oppgavene til Håvard Remøy. Gunnar Larsen går tilbake i full stilling som SVP Market & Business Development i Havyard Group ASA.

Forsidebildet: COO /CFO Håvard Remøy i MMC First Process AS. Foto: MMC First Process AS